Rolig Myk Voksen Yoga - 15 ukers kurs

Onsdager kl. 12:30 - 13:30

Dette er en rolig time og du trenger ingen forkunnskaper. Vi lærer å puste på en bevisst måte og binde pusen sammen med bevegelser. Vi skal tøye kroppen, styrke og balansere den. Dette gjøres på en skånsom måte for å slippe opp spenninger, og finne indre ro. Vi tar hensyn til den kroppen vi har med evnt. plager og begrensninger

Hver time avsluttes med en god shavasana/avspenning.

Kurset starter i uke 34 

Pris kr. 2.400,-.

Påmelding til solvangtorunn@gmail.com eller sms 97705699

Modifisert Ashtanga Yoga Ledet time - 15 ukers kurs

Torsdager kl. 17:00 - 18:30

Her trenger du å kjenne til ashtanga yoga fra tidligere slik at du kan følge en ledet klasse. Det er ikke viktig å være verken myk eller sterk!

Ashtangayoga er en dynamisk form for yoga der pust og bevegelse blir kombinert i en fast serie som gir deg økt bevissthet både fysisk og mentalt. Vinyasaprinsippet, er det synkroniserte systemet med pust og bevegelse som bidrar til en dynamisk flyt mellom stillingene. Det er en individuell praksis, men utøves helst sammen i et felleskap for å gi en forsterket opplevelse.

Målet med Ashtangayoga er ikke å mestre stillingene, men å finne glede, ro og tilstedeværelse. Vi bruker kroppen og pusten som verktøy for å løse opp i spenninger, gi økt kroppsbevissthet, bevegelighet, balanse og styrke, redusere stress og få ro i sinnet. Dette gjør at vi bedre kan ta  vare på oss selv for så  å  kunne nyte de fine stundene og lettere kunne håndtere utfordringer i hverdagen.

Jeg ønsker å skape trygghet i min undervisning, og er opptatt av at vi alle er forskjellige med forskjellige utgangspunkt og forutsetninger. Derfor benytter vi ofte modifiserte stillinger der det er behov.

Kurset starter i uke 34

Pris kr. 2.850,-.

Påmelding til solvangtorunn@gmail.com eller sms 97705699

Yin Yoga 7-ukers kurs

Mandager kl 19.30 - 20.45

Onsdager kl 19.30 - 20.45

Sett av 75 minutter til deg selv  En deilig avslutning på dagen. Denne timen passer for alle, ungdom og voksne.
Yin yoga er en rolig, meditativ og myk yogaform hvor vi holder stillinger over tid (2-10 min) Stillingene utføres sittende eller liggende.
Vi øver oss på å bli i stillingen over tid, vende oppmerksomheten mot øyeblikket, senke tempoet og gi slipp.
Omtanken ligger i å slappe av i muskulatur og gi slipp på spenninger som kan gi blokkeringer i flyt av sirkulasjon og energi.Begge kursene starter opp i uke 34 

Pris per kurs kr. 1.330,-

 

Påmelding til post@satnamyoga.no eller sms 93873699

 

 

Hatha Yoga 7-ukers kurs

Hatha yoga nybegynner: Dette kurset passer for alle som ønsker å gjøre fysisk rolig yoga. 

På nybegynnerkrus går vi langsomt frem og bruker tid på å bli kjent med hver stilling. Du vil også lære å bli mer bevist måten du puster, og lære enkle pusteteknikker. Vi både starter og avslutter timen med avspenning. 

Oppstart Onsdag 24 august kl 18.00-19.15

Hatha yoga videregående: I dette kurset fortsetter vi med asanas fra nybegynnerkurset, men tempoet er noe raskere. Du vil bli utfordret til variasjoner som passer ditt nivå og timen kan tilpasses ulike utfordringer. 

Oppstart mandag 22 august kl 18.00-19.15 

 

Pris per kurs kr. 1.330,-

 

Påmelding til post@satnamyoga.no eller mobil 93873699

Kundalini Yoga Bliss og Peace - 7 ukers kurs

Kundalini Yoga Bliss
‘Vitalitet for kropp og sinn’

Tirsdager kl. 19:00 - 20:15

Dette kurset vil ta deg gjennom en rekke yoga-sett med øvelser og meditasjoner som åpner opp for din iboende livskraft og livsglede.


Kundalini Yoga Peace
‘Fleksibilitet for kropp og sinn’

Fredager kl. 10:00 - 11:15

Dette kurset vil gi deg mykgjørende øvelser som virker både fysisk og mentalt. Bli bevisst hele deg, fra innsiden og ut.

 

Kundaliniyoga kalles ‘Bevissthetens yoga’, og er en yoga form som møter deg og favner deg akkurat slik du er, både fysiskt, mentalt, emosjonelt og åndelig.

Begge kursene starter opp i uke 34

Pris per kurs kr. 1.330,-

Påmelding til pernille@daljotiyoga.no eller mobil 926 03 047