SatNam Yoga på Teie

Varmt velkommen til vårt deilige yogastudio. Vi holder til i store og lyse lokaler på gamle Grindløkken skole i 2. etasje, Nordre Løkkevei 15, 3120 Nøtterøy.

Hos oss finner du en rekke ulike yogakurs, hvor du blir veiledet av dyktige instruktører. 

Nye kurs starter opp i uke 42, mulighet for å melde seg på underveis

Online Yoga

Yoga når og hvor det passer deg

1 ledig rom:

Soul Transformation Retreat

Yogatur til Spania

16 - 23 Oktober 2022 

 

Varmt velkommen til en deilig uke i Spania, hvor du kan roe ned, finne inspirasjon og vekke livskraften i deg. 

Det deilige klimaet, den nydelige maten og den spanske atmosfæren vi skal bo i er nok til å få hvilepuls. Opplev en myk start på dagen med morgenyoga for flyt og indre ro. Delta på workshoper for å bryte gamle vaner, lære om kroppens unike visdom og bli bevisst din egen energi. Om kvelden kan du nyte lydhealing og meditasjon eller opplev hvordan Kundalini Bliss Dans frigjør spenninger og vekker glede. 

Turen passer enten du er helt ny innen yoga eller har praktisert tidligere.  

 

KUNDALINIYOGA
Kundalinienergien er den skapende kraften i oss. Det er urkraften i naturen som knytter oss til vår egen intuisjon og en dypere visdom. Gjennom yoga og meditasjon kan du kjenne livsglede og frihet til å være sann mot deg selv.

 

GONGBAD
Under gongbad får du hvile til lydbølger fra gong og andre energi-instrumenter. Det er dyp avspenning for kroppen og nervesystemet. Tankene roer seg ned og du kan oppleve å rydde opp i mange av de ubevisste tankene du har om deg selv.

 

KUNDALINI BLISS DANCE
Vekk opp energien i deg med frigjøring av spenninger i kroppen. Til rytmer fra trommer rister vi løs stive hofter og skuldre. Gjennom dans kan du også gi slipp på følelser som er holdt tilbake.

 

KURSHOLDEREN
Lisbeth Hauge er Soul Transformation lærer, sertifisert gongspiller, Kundaliniyoga og Yinyoga instruktør, med fordypning innen meditasjon og stressmestring. Hun har praktisert yoga og meditasjon i over 20 år og driver SatNam yoga. Med bevissthet og nærvær viser hun deg hvordan du kan vekke opp kundalinienergien i deg og guider deg hjem til deg selv.

 

BOSTEDET
Albir er en liten perle på Costa Blanca-kysten i Spania. Med sin vakre strandpromenade og omgitt av høye fjell er naturen her frodig og med et deilig klima. Vi bor i vår egen Villa på over 300m2 med svømmebasseng og utsikt over byen. Arkitekturen er ærverdig og innredningen omfattende. Med 6 soverom med plass til totalt 12 personer. Det er store oppholdsrom og kjøkken, 4 bad samt stor privat hage og takterrasse. Yoga vil foregå i hagen. Villaen ligger i et rolig boligområde få minutter fra havet og Albir sentrum med koselige handlegater og den lange strandpromenaden. Det er store og deilige naturområder med skog i umiddelbar nærhet av retreatstedet.

 

Programmet er innholdsrikt og variert, du får tre plantebaserte måltider hver dag, samt frukt gjennom dagen. Du har også mye egentid til bading, turer og oppleve den koselige byen.

 

 

 

Ja, takk! Jeg vil gjerne være med. 

Varmt velkommen til oss

Vi er Helene Joranger og Lisbeth Hauge som startet SatNam Yoga november 2020.

Denne høsten har vi også tre nye instruktører hos oss.

Hos oss kan du praktisere:

  • Dynamisk Hatha Yoga
  • Ashtanga Yoga
  • Rolig Yin Yoga
  • Myk Yoga
  • Voksen Yoga
  • Transformerende Kundalini Yoga
  • Gongbad til nymåne og fullmåne 
  • Barneyoga 

 

 

Se mer om vårt tilbud her.

 

Priser finner du her 

Nye kurs starter opp i uke 42

Jeg er en paragraf. Klikk her for å legge til din egen tekst og endre på meg. Jeg er en god plass der du kan fortelle din historie og la dine besøkende vite litt mer om deg.